Povestea noastră

Историята на Kalibrado започва в Мъртъл Бийч, Южна Каролина, САЩ, където нашият основател Емил Калибрадов работил като спасител на плажа. За второ лято той спасявал хора в Атлантическия океан и много обичал работата си, тъй  като той харесва да помага на хората.

Било края на летния сезон, когато нещо невероятно се случило...

Внезапно момиче започнало да се дави и вика за помощ, тогава нашият спасител направил поредното героично спасяване от студените води.

Когато момичето вече било в безопасност на брега, стар мъж се приближил и дал на Емил плик с думите "Благодаря, че спасяваш нашите деца."

По-късно в плика Емил намерил 100-доларова банкнота и бележка с надпис "Направи нещо добро за себе си!". Той никога повече не видял момичето и стария мъж.

След летния сезон Емил се върнал обратно в своя роден град. Той все още помнил стария мъж, но така и не решил какво да направи с парите, които намери в плика.

Емил пазел 100-доларовата банкнота в своя портфейл, който бил подарък от неговия дядо. Един ден той разбрал колко много е привързан към стария си портфейл и колко много старият човек от плажа му напомнял на неговия покоен дядо.

Вдъхновен от изтънчения и минималистичен дизайн на собствения си портфейл Емил решил да стартира собствена линия кожени продукти, като използвал 100-те долара да стартира бизнеса.

Ето как нашият бранд Kalibrado се родил, името на бранда е не само фамилното име на нашия основател, но и това на неговия дядо.

lifeguarding-myrtle-beach-how-kalibrado-brand-was-born

Дизайнът

Емил обичал минималистичния дизайн на собствения си стар портфейл. Той харесал идеята и усещането за минималистични кожени продукти и решил да включи тези разбирания в собствена марка кожени портфейли и аксесоари.

Ние от Kalibrado смятаме, че важно нашите продукти да са малки и елегантни - ние обичаме изчистения дизайн, без твърде много екстри.

Ние вярваме, че нашите продукти са не просто аксесоар а обогатяват живота ви. Ние вярваме в красотата и уникалността на естествената кожа и правим нашите дизайни колкото се може по-опростени.

Малък кожен портфейл Kalibrado

Кожата

Ние сме убедени в красотата на натуралните материали, които стават само по-добри и по-хубави с времето.

Естествената телешка кожа, използвана за цялата ни колекция, е създадена с помощта на вековна традиция при производството и преработката на кожи.

Заради натуралното щавене и сушене, всеки един продукт на Kalibrado е единствен по рода си. Вариация на текстури, цветове и влакна са нещата, които правят всеки артикул от нашия бранд уникален. 

Портфейли от естествена кожа

Нашата Мисия

Нашата цел е да променим начина по който мислите за аксесоарите, като ви предлагаме висококачествени кожени продукти на революционни цени.

Вярваме в продукти, които са направени да напомнят на нашите клиенти колко хубав е животът. Също така предпочитаме нашите продукти да предават чувства вместо да отразяват популярни модни тенденции.

Малък портфейл от естествена кожа
Помогни ни да се развиваме! Сподели нашата история с приятели:

[easy-social-share]